Zimný halový turnaj žiakov.

01.02.2018 17:03

Link: trnavaobfz.sk/zimny-halovy-turnaj-ziakov-obfz-trnava/

Cez víkend sa konal posledný zo zimných halových turnajov organizovaný Oblastným futbalovým zväzom Trnava a patril práve žiakom. V štyroch skupinách sa stretlo 17 mužstiev a v Mestskej športovej hale Trnava odohralo 28 zaujímavých zápasov. Prinášame vám ešte spätne pohľad aj na tento turnaj. Hralo sa systémom každý s každým 1×15 minút, výnimkou bola posledná skupina, ktorej hrací čas bol vzhľadom k vyššiemu počtu mužstiev znížený na 12 minút.  Víťazmi jednotlivých skupín sa stali Siladice, Zavar, Pečeňady, Boleráz. Víťazom gratulujeme a všetkým zúčastneným ďakujeme. Zároveň prajeme všetkým tímom úspešný štart do jarnej časti súťaže.

3. skupina (Pečeňady, Chtelnica, Slávia TT, Cífer)

Pečeňady otvorili zápas tretej skupiny úvodným gólom Milana Šípku a dostali sa tak do vedenia nad Sláviou TT 1:0. Šípka ani nie o minútu zopakoval rovnakú akciu a keď sa k slovu dostal aj Jamrich a opäť Šípka, bolo rozhodnuté. Za Sláviu v závere upravil Panáček na 1:4. Cífer sa hneď v prvom zápase rozstrieľal s Chtelnicou a to 5:0. Po dvoch zápasoch bolo jasné, že o prvenstvo sa popasujú práve tieto dve družstvá. Chtelnica neuspela ani so Sláviou. Tá už v 2. minúte viedla gólom Kobetiča a aj keď Bocian vyrovnal na 1:1, nestačilo to, pretože za Sláviu pridal ďalšie dva góly Orlovský – 1:3.

Od stretnutia Pečeňady – Cífer sa očakávalo veľa a tieto očakávania sa aj splnili. Išlo o veľmi bojovný zápas s maximálnym nasadením hráčov na oboch stranách. Cífer išiel do vedenia ako prvý vďaka gólu Jakuba Ondrušku, ale Pečeňadom sa podarilo po viacerých nezdarných pokusoch vyrovnať Petrášom na 1:1. Obe strany nasadili v zápase vysoké tempo a po palubovke sa behalo hore dole. Šance boli na oboch stranách, ale Cífer tesne míňal bránu, Pečeňadom všetky šance zmaril výborný Arien Lopatka. Zvrat prišiel tesne pred koncom zápasu, keď sa Petrášova hlavička odrazila od brvna priamo do cíferskej brány. Veľká radosť nastala na strane Pečeňád, ktoré s tesným výsledkom zdolali Cífer 2:1. V predposlednom zápase zabojovali Pečeňady o ďalšie body, ale tentokrát s Chtelnicou. Do vedenia sa dostali ako prvé, skóre opäť otvoril Šípka. Chtelnica následne vyrovnala Bocianom na 1:1, ale Pečeňady sa opäť dostali na koňa a pre istotu sa poistili trojgólovým rozdielom, ktorý v závere znížil na 2:4 Bocian. V poslednom zápase sa zrodila remíza, aj keď pre Cífer možno trochu prekvapivá. Ten viedol od začiatku gólom Michala Ondrušku a udržiaval si vedenie takmer počas celého zápasu. Až v samotnom závere stratili víťazstvo po vyrovnávajúcom góle Indríška.

Výsledky:

Slávia TT – Pečeňady 1:4 (Panáček – Šípka 3, Jamrich)

Cífer – Chtelnica 5:0 (J. Ondruška 2, Fischer, M. Ondruška, Krosner)

Chtelnica – Slávia TT 1:3 (Bocian – Kobetič, M. Orlovský 2)

Pečeňady – Cífer 2:1 (Petráš 2 – J. Ondruška)

Chtelnica – Pečeňady 2:4 (Bocian 2 – Petráš 2, Šípka, Adámek)

Cífer – Slávia TT 1:1 (M. Ondruška – Indríšek)

Tabuľka:

1. Pečeňady 3 3 0 0 10 : 4 9b
2. Cífer  3 1 1 1 7 : 3 4b
3. Slávia TT 3 1 1 1 5 : 6 4b
4. Chtelnica 3 0 0 3 3 : 12 0b

ŠK Cífer 1929: Arien Lopatka, Dominik Sagan, Jakub Ondruška, Erik Fischer, Rebecca Duris, Dominik Bukovič, Michal Ondruška, Roman Ochaba, Lukáš Baran, Richard Krosner, Samuel Hippík. Tréner: Jozef Magdolen. Vedúci mužstva: Miloš Mihalik

—————

Späť