Slovo trénera - Cífer CUP 2013

12.08.2013 14:00

CÍFER CUP 2013

Slovo trénera

 

     Po porovnaní našich schopností s Európou na Fragarii 2013 prišla pre nás ďalšia  výzva,  tentoraz so slovenskou a českou  špičkou na domácom  CÍFER CUP 2013. Naše hviezdy opäť nesklamali. Krásne tretie miesto v skupine, 10 bodov a celkové 6 miesto zo 14 vysoko prevýšilo  naše  očakávania. Skromným ale poctivým futbalom sme opäť ukázali, že sa nemáme za čo hanbiť o čom svedčí aj to, aké veľké kluby zostali ďaleko za nami. Chlapci! Ďakujem Vám za poctivý prístup k zápasom, ako aj za slušné správanie mimo trávnika. Máme skvelú partiu, ktorá ešte veľa dokáže.

     Neviem kedy tlieskal plný štadión cíferským hráčom, ale som hrdý, že to bolo v sobotu a bolo to práve kvôli Vám a pre Vás.

     Myslím si, že všetci máme opäť o jeden nádherný futbalový zážitok viac. Super turnaj, skvelé družstvá a medzi nimi aj ŠK Cífer U12.  To je presne to, prečo tak tvrdo a poctivo trénujeme. Chlapci veľká vďaka. Len tak ďalej.

     Na záver chcem v mene kolektívu chlapcov z prípravky poďakovať za pomoc pri organizácii turnaja.  Ďakujeme všetkým sponzorom, rodičom, kamarátom, fanúšikom a vlastne všetkým, ktorí podali pomocnú ruku a všemožne sa snažili, aby sa takáto výborná akcia mohla v našej obci uskutočniť.

 

     Zo srdca za všetko ĎAKUJEME.

                                                                                                        Andrej Lanák

                                                                                                        ŠK Cífer  U12

—————

Späť