Príhovor manažéra mládeže

08.04.2014 18:57

Mládež SK Cífer sa pomerne slušne  rozrastá o ďalších chlapcov v jednotlivých kategóriách. My sa k tejto záležitosti staviame absolútne reálne a pokojne. Tréneri, vedúci mužstiev a ľudia okolo mládeže ma už ani neprekvapujú vlastne profesionálnym prístupom k mládeži, naši tréneri a chlapci majú dostatočné skúsenosti aby sme sa ukazovali aj za hranicami Trnavského okresu. Toto nie je chvála, ale skutočnosť! Máme sa čím popýšiť, veď žneme ďaleko viac úspechov ako neúspechov... Famózna robota Andreja Lanáka v prípravke je zrkadlom cíferského futbalu. Určite nezabudnem na Romana Hippíka a Marcela Minaroviča,  ktorí sa podieľajú na úspechoch našich najmladších na turnajoch a zápasoch v mladších kategóriách. Určite zásluhu má aj Duško Caja (doktore), Roman Peško (robí všetko a hlavne našu stránku :-) ) Janko Gašpárek (tréner žiakov), Majka Krajčovičová ( vedúca mužstva žiakov ),ale aj ďalším, ktorí robia pre mládež...sponzori a aj rodičia.

Čaká nás krásne leto, kde očakávam spoluprácu aj hlavne od rodičov a chlapcov... Čaká nás od 1.7 až do 6.7.2014 FRAGARIA CUP, potom to najlepšie, čo môžeme pripraviť...Cífer Cup 2014! Tento turnaj sa dostáva už v druhom ročníku medzi TOP TURNAJE na Slovensku, preto upevňujeme jeho pozíciu v dvoch kategóriách! Cífer Cup 2014 bude plný zážitkov...to sľubujem! Hneď o týždeň nás čaká krásna akcia a to 85. výročie založenia futbalového klubu v Cíferi, v tento deň si zahrajú všetky mužstvá ŠK Cífer na hlavom ihrisku ( od predprípravky až po internacionále).

Prosím rodičov aby mali trpezlivosť v mesiaci jún a júl, kde budeme mať množstvo akcií a aby z ohľadom na tieto skutočnosti vyberali dátum letnej dovolenky pre svoju rodinu a hlavne synčeka! :-)

Vždy môžete zavolať na 0917 276 762 Moravčík Marian -manažér mládeže ŠK CÍFER.

—————

Späť