PRÍPRAVKY: Cífer na sústredenie i turnaj do ČR

18.02.2015 10:33

Prevzaté zo stránky ObFZ Trnava : trnavaobfz.sk/?p=7360

Investovať do mládeže sa vyplatí. V Hrnčiarovciach, Bolerázi a v Cíferi sa tohto hesla držia. V januári tieto družstvá ovládli halový turnaj, ktorý premiérovo zorganizoval Oblastný futbalový zväz v Trnave. Nielen o úspechu na tomto podujatí sme sa pozhovárali s ich trénermi.

CÍFER: Družstvo ťahal Cíferský

Najsuverénnejšie si na turnaji počínala prípravka Cífera. “Elitnú” skupinu C ovládli bez straty bodu. Postupne si poradili s družstvami Modranky, Bučian, Vrbového a Červeníku. “Bol to prvý takýto turnaj pod hlavičkou ObFZ Trnava a vyšiel dobre. Som spokojný s našimi chalanmi, všetci zahrali výborne. Jednoznačným lídrom bol však Ondrej Cíferský, to je základ nášho mužstva,” uviedol tréner Cíferčanov Roman Hippík. “V zime sa snažíme trénovať dva až trikrát do týždňa najmä v hale. Súčasťou prípravy sú aj prípravné zápasy. V marci nás čaká sústredenie v Skalke pri Kremnici. Zúčastníme sa aj halového turnaja prípraviek a žiakov BOBÍK CUP v meste Hluk na Morave,” priblížil bohatý program svojho družstva tréner. “Cez súťaž trénujeme dva razy za týždeň, chlapci sú šikovní, futbal ich baví. Takisto aj rodičia sa zapájajú, podporujú tím aj počas zápasov, dodal.

Turnaja, ktorého hlavným mottom bolo: “Zvíťazili všetci” sa zúčastnilo celkovo 15 družstiev prípraviek. “Turnaj mal veľmi dobrú úroveň, čo potvrdili aj poďakovania od niektorých klubov, ktoré zväz dostal. Pozitívny ohlas malo aj rozdelenie družstiev do troch kvalitatívne vyrovnaných skupín, deti tak okrem iného nemuseli stráviť celý deň v hale. Je reálny predpoklad, že turnaj bude pokračovať aj v budúcnosti,” zhodnotil ďalší úspešný projekt ObFZ jeho podpredseda, Ján Franek.

—————

Späť