HODNOTENIE SEZÓNY PRÍPRAVKY

06.07.2014 14:43

Prípravka U12 – sezóna 2013/2014

Vážení športoví priaznivci, milí rodičia, naše hviezdy.

Hodnotenie sezóny, ako bola tá naša, mi musí závidieť  každý tréner na svete bez ohľadu na vekovú kategóriu či výšku ligy. Teší ma, že môžem byť tretím rokom pri tom, ako sa buduje super tím, ktorý ma skvelých chalanov. Za 3 roky sme spolu vytvorili neskutočnú partiu, ktorá výkonnostne rástla každým zápasom či tréningom. Za 2 a pol roka spoločnej driny spolu zvládli vyše 150 zápasov a viac ako 400 tréningov. Ani raz sa nestalo, aby na tréning prišlo menej ako 12-14 chlapcov, čo svedčí o veľkej zodpovednosti voči svojmu klubu, ale hlavne voči kamarátom z tímu. Ich tvrdá práca sa naplno prejavila v poslednej sezóne, ktorú nemožno inak nazvať ako ROK VÍŤAZOV. Sezónu sme začali domácim turnajom CÍFER CUP , na ktorom sme spomedzi 14 ligových tímov (SR, ČR) skončili na krásnom 6. mieste (až za nami skončili mužstvá ako SPARTAK, SLOVAN, DAC, INTER a iné). Potom sme sa zúčastnili mega európskeho turnaja (244 tímov z Európy) Fragaria Cup 2013, kde sme obsadili 9. miesto spomedzi 44 účastníkov z našej kategórie. V osemfinále nás vyradil poľský tím gólom z poslednej minúty. Potom prišiel začiatok súťaže a s ňou aj zrod nových futbalových hviezd. Od tohto momentu sme prakticky vyhrali všetko do čoho sme „kopli“. Suverénne valcovanie súperov v súťaži, či v prípravných zápasoch nás okamžite postavilo do role favorita vo všetkých zápasoch, na ktoré sme  nastupovali. Jar sme začali sústredením na SKALKE, kde si chlapci schuti zatrénovali a ešte viac stmelili výborný kolektív, ktorý nemá konkurenciu široko-ďaleko. Prípravu sme ukončili turnajom v moravskom Hluku, kde sme vyhrali všetky zápasy v kategórii o rok staršej ako je naša. Aj v jarnej časti súťaže išlo len o to koľko gólov dáme tomu či tomu súperovi. Chlapci opäť predvádzali kvalitný kombinačný futbal podporený výbornou kondíciou a tímovým duchom. Jednoznačné 1. miesto v súťaži, všetky vyhraté zápasy a pre iné kluby desivé skóre 216:4 kričí samé za seba, kto je najlepší. Všetko sme to potvrdili aj na záverečnom turnaji víťazov skupín v Chtelnici jednoznačnými výhrami opäť bez streleného gólu v našej sieti a stali sme sa najlepším mužstvom v Trnavskej oblasti.

Je to úžasný pocit pracovať s chlapcami, ktorí majú hlavu aj srdiečko na správnom mieste, sú skromní, vždy hrajú zodpovedne a každý vie, že ich najväčšia sila je v kamarátstve a v poctivo odrobenej drine na trávniku. Chlapci, to čo ste dokázali, v Cíferi dlho pre futbal nikto neurobil. Právom ste futbalový HRDINOVIA CÍFERSKÉHO FUTBALU.  Všetci musíme byť na Vás hrdí.

Som šťastný, že som dostal príležitosť venovať sa práve tejto partii fantastických detí,  z ktorých rastú úžasní veľkí futbalisti. 3 roky sú za nami a čaká nás nová výzva v podobe prechodu 12 chlapcov do žiakov. Začiatky budú ťažké, tak ako všetky začiatky, ale som presvedčený, že o 2 roky sa budeme spolu tešiť s touto partiou z ďalšieho úspechu v podobe postupu do vyššej súťaže.

Nesmiem zabudnúť, že tieto úžasné tri roky sme zvládli aj vďaka úžasným fanúšikom, ktorí nás nikdy neopustia, ale hlavne preto, že máme v tíme fantastických profesionálov ako sú Maroš Moravčík, Dušan Caja a veľa ďalších, ktorí vždy radi pomôžu.

Majstrovským chlapcom, realizačnému tímu, rodičom, fanúšikom a všetkým našim sponzorom  za majstrovskú sezónu 2013/2014 zo srdca ďakujem !!!!!!

 

Andrej Lanák

—————

Späť