Oznam pre trénerov mládeže.

03.11.2014 21:17

Vážení funkcionári klubov,

Vrámci vzdelávania trénerov podľa plánu činnosti TMK ObFZ Trnava pozývame trénerov mládeže i dospelých na metodickú prednášku spojenú s praktickými ukážkami na tému "Obsahové zameranie tréningového procesu žiakov a rozvoj technických zručností mladých hráčov."

Metodický výstup sa uskutoční v ŠH v Hrnčiarovciach dňa 11.11.2014 o 17,00 (prednáška)  o 18:00 (praktické ukážky) a je určený všetkým záujemcom o uvedenú problematiku. Prednášku bude viesť predseda TMK ObFZ Trnava Mgr. Jozef Brezovský a prax s ružstvom Výberu ObFZ Trnava roč. 2001 v spolupráci s predsedom KMaŠF Michalom Končekom. Pre všetkých trénerov s licenciou aj bez licencie je vstup voľný a súčasťou bude aj metodický materiál pre trénerov. Upozorňujeme, že táto prednáška neslúži na predĺženie platnosti licencie a zúčastniť sa jej môžu aj nelicencovaní tréneri.
Chceli by sme zlepšiť prácu hlavne mládežníckych trénerov v našej oblasti a preto by bolo dobre, aby sa začali vzdelávať a zdokonalovať vo svojej činnosti.
Chcem vás požiadať o potvrdenie záujmu vašich hlavne mládežníckych trénerov, aby sme vedeli s akým počtom účastníkov môžeme rátať.

Ďakujem,


S pozdravom,

Vladimír Hracho
predseda ObFZ Trnava
kontakt - +421905530524
predseda@trnavaobfz.sk
 

—————

Späť