Halový turnaj žiakov - výsledky

31.01.2017 11:39

Prevzaté zo stránky OBFZ TT:

4. skupina
Štvrtá skupina bola zložená až z piatich mužstiev, kde medzi sebou bojovali Cífer, Pečeňady, Boleráz, Bučany a Zeleneč v 12-minútových zápasoch.

ŠK Cífer 1929: Arien Lopatka, Dominik Bukovič, Lukáš Baran, Samuel Hippík, Daniel Sagan, Ondrej Cíferský, Filip Gašpárek, Michal Ondruška, Kevin Mitas, Juraj Kovačič. Tréner: Andrej Lanák. Vedúci mužstva: Richard Jacko.

Tabuľka: 

1. Cífer  4 4 0 0  13 : 4 12
2. Bučany 4 3 0 1  7 : 4 9
3. Zeleneč 4 2 0 2  4 : 5 6
4. Boleráz 4 1 0 3  7 : 5 3
3. Pečeňady 4 0 0 4  1 : 14 0

Cífer – Pečeňady 4:0
Cífer nastúpil na palubovku sebavedome a už v 1. minúte sa podarilo hráčovi Ondrejovi Cíferskému skórovať. Rovnaký úspech si zopakoval aj v 3. minúte a v 5. minúte sa k nemu pridal spoluhráč Daniel Sagan, ktorý zvyšoval na 3:0. Napriek veľkej snahe sa Pečeňady nedokázali vyrovnať vysoko nasadenému tempu Cífera, ktorý gólovú nádielku uzavrel strelou Daniela Sagana v 7. minúte. 

Bučany – Cífer 2:3
V tomto zápase sa stretli favoriti poslednej skupiny. Hráč Bučian Matteo Enev otvoril skóre zápasu v 3. minúte, na čo však okamžite zareagoval Ondrej Cíferský a vyrovnal stav na 1:1. Ďalší úspešný hráč Cífera, Daniel Sagan, zvýšil skóre na 1:2 vo 4. minúte. Zápas sa neobišiel bez emócií, čo vyvrcholilo konfliktom hráča Onreja Cíferského a Martina Parízka, ktorí boli potrestaní žltou kartou za nešportové správanie. V 10. minúte opäť úspešnou strelou do brány Bučian zvýšil Daniel Sagan na 1:3. V 11. minúte mal Roland Jančovič individuálnu akciu, ktorú však brankár Cífera chytil, ale Jančovičovi sa dorážkou podarilo znížiť na 2:3. Ku koncu sa Bučany snažili skóre vyrovnať, čo sa im však nepodarilo.

Zeleneč – Cífer 1:4
Hráč Cífera, Michal Ondruška, po prihrávke Cíferského otvoril skóre v 2. minúte zápasu a dostal tak Cífer do vedenia. Na to Kevin Mitas zvýšil za Cífer na 0:2. Tretí gól Cífera trafil presnou strelou Ondrej Cíferský v 10. minúte. Zeleneč ešte v rovnakej minúte skóroval tečovanou strelou, ktorá sa odrazila od Ondreja Cíferského rovno do brány. Strelcom tečovanej strely bol Sebastián Melicher. V závere zápasu upravil Cífer konečné skóre na 1:4 a získal tak tretie víťazstvo.

Cífer – Boleráz 2:1
Boleráz sa v tomto zápase pokúšal zabojovať o 3. miesto, ale líder skupiny im nič nedaroval zadarmo. Skóre otvoril gól, ktorý vzišiel zo spolupráce hráčov Sagan – Cíferský a v 9. minúte sa podarilo žiakom Cífera zvýšiť na 2:0. Boleráz dlho neotáľal a znížil skóre na 2:1 gólom Jakuba Černého. Aj keď sa Boleráz snažil, konečné skóre sa im už nepodarilo upraviť.

 

—————

Späť